Поп фолк певицата Емилия изненадващо в средата на юли отмени всички

...
Поп фолк певицата Емилия изненадващо в средата на юли отмени всички
Коментари Харесай

Емилия е бременна?

 Поп фолк певицата Емилия изненадващо в средата на юли анулира всички поети задължения и слезе от сцената. Певицата посочи, че има здравословни аргументи и изчезна безследно. И по този начин към този момент два месеца. 

Първоначално всички смятаха, че и тя е предходна по реда на Ковид болните, след което се пусна слух за хранително натравяне, което я вкарало даже в болница. Истината се оказа напълно друга, а Емилия се пробва да я скрие от всички. 

Емилия прекратила всички изяви, откакто научила, че е бременна, написа " Блиц ". Изпълнителката на " Акула " и нейният обичан Жорж Башур отдавна вършат опити за бебе, а наподобява молитвите им най-сетне са били чути и при започване на 2022 година ще дундуркат бебе. 

Клюката гласи, че по време на зверската злополука през 2018 година, при която умря сина на Башур - Фери, Емилия в действителност е била бременна и е абортирала от мощния удар и уплах. Дали това е правилно или е плод на нечия фикция - не знам, защото пайнерката в никакъв случай до момента не е повдигала това на въпрос. 

Колежките й също към този момент са се зачудили на какво се дължи отсъствието й от музикалната сцена и подпитват на места. Някои са пожънали триумф в детективските си инициативи и са разбрали същото, което и ние. А точно, че Емилия ще става майка за трети път.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР